Blog > Komentarze do wpisu
Jak usmażyć rybę?
Ryby są zdrowe i warto je włączać do swojej diety, to każdy wie. Nie każdy je je, nie każdy je lubi, choć moim zdaniem wszystko można polubić i nauczyć się jeść, jeśli tylko odkryjemy danie w którym dana, znienawidzona rzecz nam smakuje. Ryby nie są tak trudne do przygotowania jak by się mogło wydawać a ryba na parze (przepis tutaj) i ryba smażona to chyba najprostsze sposoby jej obróbki. Aby usmażyć smaczną rybę, w jednym kawałku, apetycznie zrumienioną, wystarczy wiedzieć kilka rzeczy, które opiszę w wykonaniu dania – przeczytajcie !
Jeśli macie swoje sposoby i chcecie się nimi podzielić - zapraszam bardzo do zostawienia ich w komentarzu !
Zajrzyjcie też do artykułu Jak Kupić świeżą rybę? - poradnik
Składniki: filety ryb świeżych lub mrożonych (wcześniej odmrożonych) sól pieprz mieszanka ulubionych ziół mąka – opcjonalnie olej
Wykonanie:
Zobacz inne porady:
wtorek, 21 kwietnia 2015, dorotasmakuje
|
|