Blog > Komentarze do wpisu

Twarożek z syropem klonowym i cynamonem




twarozek

 

 

Dzisiaj wpis na życzenie mojej córeczki – jej ulubiony ostatnimi czasy słodki serek w zdrowym,
jesiennym wydaniu – może będzie dla innych rodziców inspiracjąna śniadanie czy kolację dla ich pociech.

Syrop klonowy wytwarzany jest z soku klonu, nie zawiera konserwantów, za to całą gamę dobrych dla organizmu właściwości, dlatego jest zdrową alternatywą cukru białego.

 

Zdradźcie proszę jakie dodatki lubią wasze dzieciaczki, chętnie się zainspiruję.

 

 

 

Składniki:

100g twarogu mielonego (np takiego z wiaderka)

łyżka syropu klonowego (mniej lub więcej wg uznania smakowego)

szczypta lub dwie cynamonu

 

Wykonanie:

Twarożek mieszamy z syropem klonowym i cynamonem, podajemy.

 

 

 

twarozek

poniedziałek, 14 października 2013, dorota20w
Komentarze
2013/10/15 05:51:54
taki twarożek uwielbiam solo jak i z placuszkami czy musli :)
-
2013/10/28 16:54:01
Mi akurat syrop klonowy nie smakuje, ale uwielbiam twarożek z miodem ....










































































Katalog Smaków - Przepisy kulinarne na każdą okazję i wyszukiwarka przepisów





Akcja: Nie kradnij zdjęć!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...